| 
      
       Kulinarne wspaniałości 
      14.10.2010 
       
      Wystawnym poczęstunkiem zakończony został kurs gastronomiczny
      zorganizowany w Ośrodku Społeczno-Kulturalnym przez Dolnośląski Zakład
      Doskonalenia Zawodowego. Na stołach pojawiły się zróżnicowane i
      znakomite potrawy przygotowane przez uczestników kursu. 
      Wiedzę teoretyczną i praktyczną z zakresu gastronomii kursanci
      przyswajali pod fachowym okiem instruktora - Pani Danuty Danił. Jej doświadczenie,
      umiejętności i zamiłowanie do przyrządzania potraw było doskonale
      wykorzystane podczas pracy z przyszłymi gastronomami i kucharzami. 
      Współpraca z DZDZ zapewniła dodatkowe przychody, które wydatkowane
      będą na działalność merytoryczną OSK. 
              
           
       
      
          
       
      
       
      
          
         
          
       
        
        
       |